Hoe plaats je de SE Sport Hydrofoil.

Informatie

Hoe plaats je de SE Sport Hydrofoil.

                                                                VOOR EEN PERFECTE INSTALLATIE

Wordt geleverd met alle hardware die u nodig hebt: vier roestvrijstalen bouten en moeren, 4 RVS ringen en 4 rubberen ringen.

. Snel en eenvoudig te installeren met behulp van boor, schroevendraaier en dopsleutel

1. Centreer de SE Sport bovenop de cavita...

                                                                VOOR EEN PERFECTE INSTALLATIE

Wordt geleverd met alle hardware die u nodig hebt: vier roestvrijstalen bouten en moeren, 4 RVS ringen en 4 rubberen ringen.

. Snel en eenvoudig te installeren met behulp van boor, schroevendraaier en dopsleutel

1. Centreer de SE Sport bovenop de cavitatieplaat. Beweeg de SPORT naar voren (in de richting van de boot) tot elke verdere beweging zouden de Sport up kantelen. Om boren in een trim tab / anode te vermijden, zal de plaatsing aan de achterzijde van deze positie niet de prestaties verminderen. Sommige buitenboordmotoren waaronder Honda® (behalve 75Pk en 90PK modellen), een kleine snee of grotere inkeping in de "juk" van de SPORT vereisen. Dit is eenvoudig te realiseren met een kleine zaag of decopeerzaag en heeft geen invloed op de duurzaamheid of de garantie van de SPORT. Verwijder de SPORT na het markeren van de vier gaten.

2. Gebruik de Tekensjabloon. Het beste kunt u op de cavitieplaat met schilderstape afplakken. Plaats de tekensjabloon op de onderzijde van de SE sport en bekijk welke gaten u moet gebruiken. plaats de tekensjabloon op zijn plaats van de cavitieplaat teken die af. Sommige motoren en heckdrives vereisen boren van de voorste gaten (het dichtst bij de boot) vanaf de onderkant van de cavitatieplaat. De tekensjabloon is een perfecte gereedschap voor deze taak. Boor de achterste gaten eerste even passen voor u de achterse gaat boren, komt hij goed oeverheen dan gaat u de voorste boren.

3. Na het boren van gaten (1/4 "- 9/32"), plaatst u de rubberen ringen op de cavitatie plaat met de dunne die naar voren (het dichtst bij de boot) en de dikke op de achterzijde. Plaats de SPORT op de rubberen ringen en plaats de moeren en bouten (1 "bouten vooruit en 1-1 / 2" bouten achter). De bouten mogen worden geïnstalleerd. Ofwel methode vereist de stalen ringen naast de borgmoeren. Draai de borgmoeren met behulp van een afwisselend patroon. Aandraaien totdat de sluitringen gaan comprimeren. Gebruik de borgmoeren slechts een keer in de montage. Hergebruik van hen kan leiden tot het blokkeren van insert te mislukken. De meeste ijzenwaren winkels hebben roestvrij borgmoeren als herbouw is vereist. Wees er zeker van de bout dat de nylon inzetstuk in de moer wordt bereikt. Volvo: De Volvo SX met de single, niet-uitlaat cavitatieplaat kan zonder gebruik te maken van de bijgeleverde rubberen ringen worden gemonteerd. Door het verplaatsen van de SE SPORT af van het gat / rubberstop in deze platen, zal de bijgaande passen. Volvo 280, 290, DPS, DPR, DPH en SX modellen met de grote anode bovenop de cavitatieplaat en de uitlaat via de plaat vereisen twee roestvrijstalen schroeven van 2-1 / 2 "lengte. Rvs ringen worden aanbevolen voor de bodem van de uitlaat plaat. De 2-1 / 2" bouten zal uitstrekken door de uitlaat holte. Eventueel reverse elke anode aan de cavitatieplaat aan het brede uiteinde van de anode dichtst bij de boot te positioneren.

Boatpartsholland adviseert de SE Sport Hydrofoil niet te gebruiken voor de Volvo OceanX.

Hier kunt u een montage filmpje voor de juiste montage zien:klik hier

Of klik hier voor de CLIP ZONDER BOREN pdf file KLIK HIER

Meer

Hoe plaats je de SE Sport Hydrofoil.